10 Необичайни Вкуса Сладолед

Летните жеги започнаха и вече трескаво търсим спасение от тях. Как да се разхладим? На плажа е супер, но отпуската е далече, бирата е класика, ако не бяхме на работа. Какво ни остава, вода… скука. Добре, че го има сладоледа, да ни донесе малко прохладата. Потърсихме някои по-интересни вкуса и днес ще споделим с вас 10 от тях. Кой знае може вашият бъдещ любим сладолед, да е точно тук.

10 Бирен Сладолед
бирен
Смелото решение за производство на най-разхлаждащите десерт и напитка в едно, е на фирма Frozen Pints в Атланта, Джорджия. По известния, като сладолед за възрастни се предлага с пет различни вкуса.

9 Сладолед с Въглен
въглен
Това е един от най-здравословните сладоледи, имайки предвид, колко е полезен въглена. Приготвя се от изгорял бамбук и се предлага в редица азиатски държави.

8 Сладолед с Гъши Дроб
гъши дроб
Той е един от най-големите деликатеси сред сладоледите. Появил се е от творчеството на френските производители на гурме сладоледи Philippe Faur. Една топка от изкушението струва 100 евро.

7 Сладолед от Кърма
Ice cream from breast milk
Ако детето ви е прекалено малко за сметана, то това е вашият сладолед. Десертът е плод на фантазията, на 30 годишна майка от Лийдс, с това си творение тя иска, да напомни на херцогинята на Кеймбридж, за ползите от кърменето.

6 Сладолед с мастило от Сепия
масtiло сепия
Този сладолед е специално за любителите на риба и морски дарове. Лакомството с цвят на катран е на сметанова основа и се произвежда в Япония.

5 Сладолед с мед и Чушки Халапеньо
мед,чушки халапеньо
Това е едино пикантно изкушение, произвежда се в Мексико, родината на световноизвестната чушка.

4 Сладолед с Чесън
чесън
Изглежда почти невъзможно чесън да присъства в десерт, но не и за хората от Калифорния. Предлага се с три основни вкуса: мед, ванилия и сметана.

3 Сладолед Пица
пица
Пицата никога не е в повече, било то и под формата на сладолед. Този разхлаждащ десерт се предлага в Южна Калифорния, Ню Йорк и Далас.

2 Сладолед със Зелен Грах
грах
Ако грахта не е сред любимите ви зеленчуци, то това е перфектният вариант на приготвяне, с който да го обикнете. Зелената прохлада се предлага в Ню Йорк.

1 Сладолед Виагра
виагра
Да, точно това е, което си мислите, сладоледът е афродизиак произведен от италианския предприемач Франко Коради, съдържа Гинко билоба, Аргинин и Гуарана.

6
ХахаХаха
1
УчудаУчуда
0
ЛюбовЛюбов
0
ЩастиеЩастие
0
ТъгаТъга
0
ЯростЯрост
Voted Thanks!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *