6 Убедителни Знака за Извънземно Присъствие в Древен Египет

Днес все още сме очаровани от това, което Древен Египет е успял да постигне, със скромната си технология. Съвременната наука все още не може да даде категорично обяснение на някои от постиженията на египтяните, като едно от тях е изграждането на пирамидите. Тяхното построяване всъщност е толкова загадъчно и необяснимо, че някои хора вярват в намесата на извънземна цивилизация.

6 Пирамиди

За изграждането на грандиозно съоръжение, като пирамида се изискват огромни инженерни знания, архитектурни умения, както и свръх мащабна техника. И все пак египтяните по някакъв начин са успели да построят не една, а няколко пирамиди. Изграждането им е изисквало милиони каменни блокове, всеки от които тежащ тонове. Според специалиста Ричард Кослоу само един камък би изисквал всеки от мъжете работещи на обекта да вдигнат по 400 килограма, което е практически невъзможно.
Дори ако всички работници са имали силите на Супермен, трудно може да се обясни невероятната точност при изграждане на пирамидите. Блоковете са отрязани с такава прецизност, с каквато само супер напреднала технология би се справила.

5 Летящи Машини

Странен египетски йероглиф свидетелства за модерна техника. Образите в него са подобни на хеликоптер и самолет. Този йероглиф, повдига още повече въпроси за развитието на египетската технология. Винаги съществува възможност йероглифът да се интерпретира по грешен начин. Но шансовете за това са много малки, като се има предвид колко точна е рисунката на хеликоптер. Това със сигурност е едно от най-големите доказателства за присъствието на по-напреднал вид в Древен Египет.

4 Древни Пари

От всички възможни индикации за потенциален извънземен живот в Древен Египет, този е най-слабият, но това не го прави недостоен за разглеждане. По време на реконструкция на къща в Египет са открити монети с необичайни портрети върху тях. На една от монетите е изобразена глава на извънземно същество. Изображенията на другата монета показват извънземен космически кораб. Някои хора се противопоставят на тази теория, твърдейки, че изображенията са манипулирани от страстно вярващи в извънземен живот. Въпреки това, никой официално не е доказал липсата на автентичност на монети.

3 Необичайна Мумия

Друг знак, който радва поддръжниците на твърдението, че Древен Египет е бил посетен от извънземни, е мумия, открита в малка пирамида близо до тази на Сенурет II. Структурата на скелета не прилича на структурата на човешкото тяло, също и лицето изглежда много по-различно. Тя е открита от д-р Виктор Любек, пенсиониран професор от Университета на Пенсилвания. Останките и са намерени заобиколени от необичайни предмети, които не са били идентифицирани. Анонимен източник (свидетел на откритието) твърди, че мумията не произхожда от Земята. Правителствата отказват да признаят значението на това откритие за човешката история, но все още не могат да предоставят на света логично обяснение за нейния произход.

2 Тили Папирус

Папирусът Тили е потенциално най-добрият първичен източник, който предполага извънземно присъствие в Древен Египет. Предполага се, че съдържа наблюдения на НЛО по времето, когато Тутмос III е управлявал Египет. В своето описание на събитията човекът, който е написал папируса, казва, че кръг от огън се е приближил от небето. Обектите, са приличали на светлинни дискове. Папирусът е намерен от бившия директор на египетската секция на Ватикана, Алберто Тули. Когато умира, вещите му са предадени на брат му, но братът също умря и папирусът изчезва безследно. Един от най-важните оригинални източници, които биха могли да променят много от нещата, които знаем за човешката история изчезва, или поне в това искат да повярваме. Папирусът Тили остава основен индикатор за извънземен живот в Древен Египет.

1 Древни Артефакти

Твърди се, че древни артефакти са намерени в дома на сър Уилям Петри, известен още като Флиндърс Петри, който се смята за един от най-добрите египтолози в историята. Сред артикулите са били две мумифицирани тела, за които се твърди, че са на извънземни, както и елементи със символи, които не могат да бъдат обяснени. Артефактите са били иззети от дома на Петри и са засекретени от музея на Йерусалим.
Като един от най-добрите археолози на всички времена е трудно да си представим, че Петри ще скрие предметите, ако те не са били от огромно значение. В крайна сметка физическо доказателство е много трудно за намиране, но винаги трябва да помним, че доказателствата от голямо значение не са достъпни за широката общественост. Тези знаци обаче ни помагат да формираме силен аргумент, че египетският народ не е постигнал толкова големи постижения сам.

7
УчудаУчуда
1
ЛюбовЛюбов
0
ХахаХаха
0
ЩастиеЩастие
0
ТъгаТъга
0
ЯростЯрост
Voted Thanks!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *