10 от Най-странните Фетиши в Света(NSFW)

 

ВНИМАНИЕ ПОРАДИ ТЕЖКИЯТ СИ СЕКСУАЛЕН ХАРАКТЕР ТОЗИ ЛИСТ НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ЗА ЛИЦА ПОД 14 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ!

Хората сме едни от малкото животни превърнали секса в нещо повече от начин за продължаване на вида си. Казват, че зайците са сексуално активни, но ние човеците сме 2000 пъти по-повече от тях.
С времето секса еволюира и се появяват желания обвързани с него извън границите на това, което приемаме за нормално – фетиши.

Някой от фетишите обаче за доста по-нестандартни от други.

По случай Свети Валентин от aList сме ви приготвили лист с 10 от най-странните фетиши в света.
  Четете на своя отговорност..

 

10Фъри
yNa2wZ
Сексуално привличане и секс към хора облечени като животни.

Любителите на този фетиш обичат да гледат хора облечени като животни, или те самите носят костюмите. Ако сте фенове на японските анимации безспорно вече сте чували за този фетиш.

 

9Тератофилия

Най-просто казано това е сексуално привличане към странни неща или деформирани хора. Подфетиш(това дума ли е?) на тератофилията е acrotomophilia, което представлява сексуално привличане към хора с ампутации. Това е довело и до бум на порнофилмите с подобен характер…

 

8Уролагния

Хората имащи този фетиш изпитват сексуално задоволство от това някой да уринира върху тях. Понякога стига и само да гледат някой да уринира.

В по-тежки случай обаче това може да „еволюира“(не намерих по-добра дума..) в urophagia или акта да пиеш нечия урина

 

7Еметофилия
w1X4neqaf9o

Акта на получаване, на сексуално задоволство от това да повръщаш или да гледаш как някой повръща. Често хората с този фетиш повръщат един върху друг, за възбуда…

Наречен е още „Римски Душ“, а хората, които го имат се оправдават с това, че повръщането причинява редица силни емоции, те просто ги обръщат в сексуални..

6Копрофилия

toilet_paper-wallpaper-1920x1080

Същото като 7 и 8, само че с фекалии. Това е всичко, което ще кажа за този фетиш..

 

5Некрофилия

Това е може би един от най-познатите фетиши в този лист. Да, това е актът да правиш секс или да искаш да правиш секс с трупове(затова е и зомбито на картинката).

Колкото и да е странен този фетиш, първите сведения за него датират от древен Египет!

 

4Фетишизъм към крака

Заглавието си го казва, това е сексуалното привличане към крака. Хората с фетиша често се впрягат в сексуални актове с краката на партньора си.

Има десетки хиляди порнофилма с този фетиш, ако се интересувате google е ваш приятел..

Това е едно от по-нормалните неща в листа, а това говори доста…

 

3Фетишизъм към кръв

Хората с този фетиш изпитват сексуална възбуда, когато гледат някой да кърви. Понякога е достатъчно да видят кръв върху частично или изцяло голо тяло.

Поради табуто, което следва актовете свързани с кръв тези, които имат привличане към кръв не дават много гласност на своя фетиш.

 

2Тамакери

Изпитване на сексуално задоволство от това, човека да бъде ударен в тестисите. Освен вид фетиш, това е и честа субкатегория в порното. Оригинално започва(и е доста популярно) в Япония(това обяснява липсата на раждаемост). Скоро обаче излиза от страната на изгряващото слънце и обхваща цялото земно кълбо.

 

1Клизмофилия

Това е сексуално задоволсто от това някой да си прави клизма. Макар често да е считано за вид анална мастурбация, не е изключено в акта да има двама или повече души…

Понеже нямам желание да пиша огромно есе по тази тема, повече може да видите в този сайт.

Ако се чудите защо картинката е тази на Тоби Магуайър, причината е, че това е най-близкото, което намирам до личната си реакция, когато разбрах както е клизмофилията..

+Фроттеуризъм
3

Сексуална възбуда от това да се търкаш в непознати хора, без тяхното съгласия. Също така познато като да ти харесва, да се возиш в градския транспорт.

Единствената причина това да е в листа е, за да направя тъпата си шега за градския транспорт…

 

banner_fetishes

1
ЛюбовЛюбов
1
ХахаХаха
1
ЩастиеЩастие
1
ЯростЯрост
0
УчудаУчуда
0
ТъгаТъга
Voted Thanks!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *